Veelgestelde vragen

FAQ

Ja, wij zullen regelmatig acties bekendmaken in onze webshop. Denk daarbij aan kortingsacties, acties met een GRATIS weggevertje, volume acties, GRATIS verzending actie. Al deze acties zijn periodiek en zullen slechts enkele weken gelden.

Ja, dat is mogelijk als u volle verpakkingen besteld. Stuur gerust een e-mail zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte.

Nee, u kunt de bestelling niet afhalen.

Alle informatie omtrent verzendkosten én GRATIS verzenden naar Nederland en België staat in de rubriek Verzending/afhaling.

Ja, wij versturen ook naar België. In de rubriek Verzending/afhaling vindt u verdere informatie m.b.t. bestellingen uit België.

Het komt voor dat de email te vinden is in uw “junk” of “reclame” mailbox. Dit is afhankelijk van uw email account instellingen.

Dat is niet nodig. Alle zendingen die bij Festec verstuurd worden zijn automatisch verzekerd.

Nadat het pakket bij een depot van PostNL is aangekomen, ontvangt u een email met alle informatie om uw pakket te volgen.

Uw bestelling wordt verpakt en verstuurd als de betaling is ontvangen. Op de dag dat de betaling is binnen gekomen wordt op werkdagen uw pakket dezelfde werkdag verstuurd. U ontvangt hierover altijd een bevestiging per email.

Wij hebben de afspraak met PostNL dat er binnen 24 uur na binnenkomst op het PostNL depot afgeleverd dient te worden.

U kunt dan even bij de PostNL track & trace kijken waar het pakket zich bevindt? Mocht de verstrekte informatie van PostNL niet voldoende zijn verzoeken wij u contact op te nemen met onze helpdesk.

Bankbetalingen worden op werkdagen binnen 24 uur verwerkt. In het weekend vinden er doorgaans geen overschrijvingen plaats.

Alle prijzen op www.festec.nl zijn inclusief btw.