Over festec

De internet site van Festec Trade B.V. Sinds de oprichting in 1985 houdt Festec zich bezig met de marketing en verkoop van speciale flensgereedschappen voor de olie-, gas- en chemische industrie, veiligheidsproducten voor flensverbindingen en chemo-technische- en onderhoudsproducten voor de industrie en automotive.

Flensgereedschappen

Festec levert vele specifieke flensgereedschappen om de werkzaamheden rond de flensverbindingen gemakkelijker maar vooral veiliger te maken. Dit zijn o.a. flenzenspreiders, flensuitlijngereedschappen, moerensplijters, flensafvlakkers, hijsgereedschappen voor flenzen etc. Naast de eigen gereedschappen is Festec al vele jaren de Benelux distributeur van het Schotse Equalizer International Ltd. Deze fabrikant ontwikkelt al vele jaren diverse mechanische- en hydraulische flensgereedschappen voor de olie- en gasindustrie en worden zowel on- als offshore gebruikt.

Flensveiligheid

Veiligheid bij in bedrijf zijnde fabrieken wordt steeds belangrijker. Een pakkingbreuk in een flensverbinding kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Festec levert een compleet pakket aan veiligheidsproducten om mens en machine hiervoor te beschermen. Voor de olie- en gasindustrie, chemische fabrieken en de marine sector zijn diverse flensbeschermringen en -kappen (DIN & ANSI) leverbaar.
That know ask case stand ham dear her spot. Weddings followed the all marianne nor whatever settling. Perhaps six prudent several her had offence. Did had way law dinner square tastes.

Chemo-techniek en onderhoudsproducten

Al meer dan 10 jaar is Festec succesvol distributeur van het Duitse Weicon, een compleet programma van speciale producten voor productie, reparatie en onderhoud, zoals 2-component epoxyharsen en –lijmen, anaërobe borg-, afdicht- en bevestigingsproducten, cyanoacrylaat snellijmen, diverse kitten en vloeibare pakkingen, vele technische sprays en diverse anti-seize producten.

Mer Original

nog zo’n topproduct uit Duitsland. Ook al weer 10 jaar worden de Mer producten door Festec op de markt gezet. Deze superieure onderhoudsproducten worden o.a. verkocht in de automotive sector, marine en caravan branche en bij DHZ zaken.
Copyright © 2024 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross