Weicon Bio-FluidWeicon Bio-FluidNSF logo
  • Weicon Bio-Fluid
  • Weicon Bio-Fluid
  • NSF logo

Bio-Fluid

Weicon

22,05

Hoogzuivere minerale olie

WEICON Bio-Fluid is een hars- en zuurvrije medicinale zuivere witte olie, speciaal ontwikkeld voor smering en onderhoud in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en cosmetische industrie.

Deze producten zijn vergelijkbaar:

You may also like…

Beschrijving

Hoogzuivere minerale olie

WEICON Bio-Fluid is een hars- en zuurvrije medicinale zuivere witte olie, speciaal ontwikkeld voor smering en onderhoud in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en cosmetische industrie. Het water-witte, oplossingsmiddelvrije product heeft geen geur of smaak, goede kruipeigenschappen, is waterafstotend en beschikt over een NSF goedkeuring. Het verminderd frictie en slijtage, onderdrukt piepgeluiden, beschermt tegen corrosie en lost vuil en roest op.

Bio-Fluid wordt gebruikt voor smering, bescherming en onderhoud van precisie mechanismes, als spuitolie voor productie en afvulmachines, als smeermiddel voor afvul- en verpakkingsmachines en overal waar regelmatig technisch onvermijdelijk contact met levensmiddelen of de verpakking ervan optreed.

Door zijn speciale receptuur en de daaruit volgende NSF certificering, kan Bio-Fluid bijdragen aan verbetering van de veiligheid en gezondheid op de werkplek.

Extra informatie

Type product

technische sprays

Inhoud

500 ml

Merk

Weicon

TDS

TDS_11600500_NL_Bio-Fluid

MSDS

MSDS_116000_NL_Bio fluid

Copyright © 2024 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross