Weicon handbeschermerWeicon handbeschermer
  • Weicon handbeschermer
  • Weicon handbeschermer

Handbeschermer

Weicon

23.15

Watervast voor een duurzame bescherming.

WEICON Handbeschermer vormt een vetvrije, onzichtbare en watervaste beschermingsfilm, waardoor allerlei verontreinigingen niet in de huid en poriën kunnen indringen. Deze “onzichtbare handschoen” beschermt tegen schadelijke- en irriterende stoffen uit agressieve chemische substanties.

Door de toevoeging van liposomen wordt het verzorgingseffect aanzienlijk verbeterd.

Deze producten zijn vergelijkbaar:

You may also like…

Beschrijving

Watervast voor een duurzame bescherming.

De huid is het meest veelzijdige en grootste orgaan van het lichaam, het beschikt over een veelvoud aan aanpassings- en afweersmechanismen en dient als bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Bacteriën, virussen en schimmels zijn alom aanwezig en bevinden zich ook op onze huid. Het overgrote deel is ongevaarlijk. Sommige van deze micro-organismen kunnen ons echter ziek maken wanneer ze het lichaam binnendringen. Tot de vele plekken waar ze het lichaam kunnen binnenkomen horen ook huidbeschadigingen. Daarom is het belangrijk onze  huid voldoende te verzorgen en te beschermen. Een belangrijke ondersteuning voor de bescherming van de huid is verzorging met Weicon handbeschermer. Het biedt meerdere uren bescherming bij intensief gebruik van de handen.

Weicon handbeschermer beschermt tijdelijk tegen schadelijke invloeden van bijvoorbeeld chemicaliën, oplosmiddelen, alkalen, zuren, zouten, reinigingsmiddelen, oliën, vetten, cement, mortel, verf, lijm en langdurig contact met waterachtige media. Het is echter geen vervanging van beschermende handschoenen. Bij gebruik van handbeschermer blijft de huid ademen, droogt het niet uit, en is het beschermt tegen opzwellen, uitdrogen, huidirritatie, ontstekingen en het zich vastzetten van vuil. Daarmee biedt de handbeschermer een belangrijke bijdrage aan het in stand houden van de barrière functie van de huid.

 

Extra informatie

Type product

technische sprays

Inhoud

200 ml

Merk

Weicon

Certificaat

handbeschermer
technische sprays

TDS

TDS_11850200_NL_Handbeschermer

MSDS

MSDS_118500_NL_handbeschermer

Copyright © 2024 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross