PTFE-Fluid

Weicon

21.55

Deze producten zijn vergelijkbaar:

You may also like…

Beschrijving

Vetvrij droogsmeermiddel voor gevoelige sectoren

PTFE-Fluid is een vetvrij droogsmeermiddel, met een afstotend effect en beschikt over een NSF goedkeuring voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Hierdoor kan PTFEFluid gebruikt worden in de voedingsmiddelenen drankenindustrie en in de farmaceutische- en cosmetische industrie.

Dankzij het hoge PTFE percentage is het wrijvings-coëfficiënt aanzienlijk verminderd. PTFE-Fluid is vetvrij en hecht op alle metalen, kunststof en houten oppervlakken. De coating is bestand tegen vuil, stof, water, oliën, vetten, en vele chemicaliën. Door de speciale receptuur en de daaruit resulterende NSF goedkeuring, draagt PTFE-Fluid bij aan de verbetering van de veiligheid op de werkplek en de gezondheidsbescherming.

WEICON PTFE-Fluid wordt als smering in veel gevoelige industriële sectoren gebruikt op glijbanen en geleidingssystemen, op transportbanden, -rollen en -hellingen, op kiepmechanismen, sloten en scharnieren, op snijdgereedschappen en verpakkingsmachines, voor assen in kunststof lagers en als coating van afdichtingen van vaste stoffen en als montagehulp voor pakkingen.

Extra informatie

Inhoud

400 ml

Kleur

witachtig, transparant

Temperatuurbestendigheid

-180 - +260 °C

Opslagstabiliteit

24 maanden

Merk

Weicon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PTFE-Fluid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2022 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross