Weicon PTFE FluidWeicon PTFE-Fluid
  • Weicon PTFE Fluid
  • Weicon PTFE-Fluid

PTFE-Fluid

Weicon

24.60

Vetvrij droogsmeermiddel voor gevoelige sectoren.

Deze producten zijn vergelijkbaar:

You may also like…

Beschrijving

Vetvrij droogsmeermiddel voor gevoelige sectoren.

PTFE-Fluid is een vetvrij droogsmeermiddel, met een afstotend effect en beschikt over een NSF goedkeuring voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Hierdoor kan PTFE-Fluid gebruikt worden in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en in de farmaceutische- en cosmetische industrie.

Dankzij het hoge PTFE percentage is het wrijvings-coëfficiënt aanzienlijk verminderd. PTFE-Fluid is vetvrij en hecht op alle metalen, kunststof en houten oppervlakken. De coating is bestand tegen vuil, stof, water, oliën, vetten en vele chemicaliën. Door de speciale receptuur en de daaruit resulterende NSF goedkeuring, draagt PTFE-Fluid bij aan de verbetering van de veiligheid op de werkplek en de gezondheidsbescherming.

WEICON PTFE-Fluid wordt als smering in veel gevoelige industriële sectoren gebruikt op glijbanen en geleidingssystemen, op transportbanden, -rollen en -hellingen, op kiepmechanismen, sloten en scharnieren, op snijdgereedschappen en verpakkingsmachines, voor assen in kunststof lagers en als coating van afdichtingen van vaste stoffen en als montagehulp voor pakkingen.

Extra informatie

Type product

technische sprays

Inhoud

400 ml

Merk

Weicon

TDS

TDS_11301400_NL_PTFE-Fluid

MSDS

MSDS_113010_NL_PTFE Fluid

Copyright © 2024 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross