Weicon roestomvormerWeicon RoestomvormerWeicon Roestomvormer
  • Weicon roestomvormer
  • Weicon Roestomvormer
  • Weicon Roestomvormer

Roestomvormer

Weicon

18,30

Deze producten zijn vergelijkbaar:

You may also like…

Beschrijving

Roestomvormer en primer in één proces

WEICON Roestomvormer is voor het effectief neutraliseren van roest of verroeste gietijzeren staaloppervlakken. Het beschermt tegen corrosie en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Roestomvormer is op epoxyhars basis en vormt een metaalorganische ijzercomplex met de roestlaag. De verbinding wordt met de speciale epoxyhars gestabiliseerd, waardoor metalen beschermt worden tegen externe invloeden. De zwarte beschermlaag wordt gebruikt als een primer en vormt de basis voor de volgende, duurzame coating.

De spray is anticorrosief, heeft uitstekende kruipeigenschappen en een hoge dekkracht. Het is temperatuurbestendig tot 80°C (kortstondig < 15 min. tot 160°C), heeft een goede UV- en weersbestendigheid en is zeer goed bestand tegen oplosmiddelen. WEICON Roestomvormer is vrij van zware metalen en mineraalzuren en is geurloos.

Kan gebruikt worden op alle roestoppervlakken, zoals op machines en constructies, agrarisch gereedschap alsook motorvoertuigen. Het product kan ook gebruikt worden als een beschermende, preventieve laag.

Extra informatie

Inhoud

400 ml

Kleur

beige, transparant

Temperatuurbestendigheid

-50 - +80 °C

Opslagstabiliteit

24 maanden

Merk

Weicon

Copyright © 2024 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross