Weicon Siliconen-FluidWeicon Silicon-FluidWeicon Siliconen-Fluid
  • Weicon Siliconen-Fluid
  • Weicon Silicon-Fluid
  • Weicon Siliconen-Fluid

Siliconen-Fluid

Weicon

16.60

Speciaal smeer- en scheidingsmiddel voor gevoelige sectoren.

Silicon- Fluid wordt als lossings- beschermings- en onderhoudsmiddel gebruikt en kan op de meest verschillende oppervlakken gebruikt worden, zoals kunststof, metaal, roestvrij staal en rubber.

Deze producten zijn vergelijkbaar:

You may also like…

Beschrijving

Speciaal smeer- en scheidingsmiddel voor gevoelige sectoren.

WEICON Silicon-Fluid is een speciaal, fysiologisch onschadelijk smeer- en scheidingsmiddel voor gevoelige sectoren. Het middel beschikt over een NSF goedkeuring voor gebruik in de levensmiddelenindustrie en kan daarom in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie alsook in de farmaceutische en cosmetische industrie worden gebruikt. Silicon- Fluid wordt als lossings- beschermings- en onderhoudsmiddel gebruikt en kan op de meest verschillende oppervlakken gebruikt worden, zoals kunststof, metaal, roestvrij staal en rubber.

Silicon-Fluid zorgt voor een duurzame lossingsfilm en een goede oppervlakteafwerking en is temperatuurbestendig tot +250°C (+482°F). Door de speciale receptuur en de daaruit resulterende NSF goedkeuring, draagt Silicon- Fluid bij aan de verbetering van de veiligheid op de werkplek en de gezondheidsbescherming.

Extra informatie

Type product

technische sprays voor gevoelige sectoren

Inhoud

400 ml

Merk

Weicon

TDS

TDS_11351400_NL_Silicon-Fluid

MSDS

MSDS_113510_NL_Silicon Fluid

Copyright © 2024 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross