W 44 T Fluid

Weicon

9.75

Deze producten zijn vergelijkbaar:

You may also like…

Beschrijving

Muljpgunctionele olie voor gevoelige sectoren

W44T-Fluid is een fysiologisch onschadelijke muljpgunctionele olie en beschikt over een NSF goedkeuring voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Daarom kan het middel worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en in de farmaceutische- en cosmetische industrie.

Dankzij de speciale samenstelling van de hars- en zuurvrije olie worden penetrerende eigenschappen, corrosiebescherming, vochtwering, smering, onderhoud en reiniging gecombineerd in 1 product. W 44 T-Fluid maakt vastzittende draadeinden, bouten, fittingen en kleppen los. Penetreert en maakt roest los, verdringt vocht van elektrische leidingen, voorkomt stroomlekken en vergemakkelijkt het starten van vochtige motoren. De olie verhelpt piepende en krakende geluiden van scharnieren, lagers en alle soorten verbindingen en koppelingen. Het reinigt vervuilde metaaloppervlakken en laat een dunne laag achter welke langdurig zorgt voor bescherming tegen smeer, niet plakt en stof afstoot en beschermt. Ook onderhoudt het gereedschap, machines, elektrische apparaten en mechanische precisie materieel en houdt deze operationeel.

Door de speciale receptuur en de daaruit resulterende NSF goedkeuring, draagt W 44 T-Fluid bij aan de verbetering van de veiligheid op de werkplek en de gezondheidsbescherming.

Extra informatie

Inhoud

400 ml

Kleur

beige

Temperatuurbestendigheid

-20 - +150 °C

Opslagstabiliteit

24 maanden

Merk

Weicon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “W 44 T Fluid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2022 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross