W 44 T® FluidW 44 T®-Fluid
  • W 44 T® Fluid
  • W 44 T®-Fluid

W 44 T® Fluid

Weicon

11.05

Multifunctionele olie voor gevoelige sectoren.

W44T-Fluid is een fysiologisch onschadelijke multifunctionele olie en beschikt over een NSF goedkeuring voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

Deze producten zijn vergelijkbaar:

You may also like…

Beschrijving

Multifunctionele olie voor gevoelige sectoren.

W44T-Fluid is een fysiologisch onschadelijke multifunctionele olie en beschikt over een NSF goedkeuring voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Daarom kan het middel worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en in de farmaceutische- en cosmetische industrie.

Dankzij de speciale samenstelling van de hars- en zuurvrije olie worden penetrerende eigenschappen, corrosiebescherming, vochtwering, smering, onderhoud en reiniging gecombineerd in 1 product. W 44 T-Fluid maakt vastzittende draadeinden, bouten, fittingen en kleppen los. Penetreert en maakt roest los, verdringt vocht van elektrische leidingen, voorkomt stroomlekken en vergemakkelijkt het starten van vochtige motoren. De olie verhelpt piepende en krakende geluiden van scharnieren, lagers en alle soorten verbindingen en koppelingen. Het reinigt vervuilde metaaloppervlakken en laat een dunne laag achter welke langdurig zorgt voor bescherming tegen smeer, niet plakt en stof afstoot en beschermt. Ook onderhoudt het gereedschap, machines, elektrische apparaten en mechanische precisie materieel en houdt deze operationeel.

Door de speciale receptuur en de daaruit resulterende NSF goedkeuring, draagt W 44 T-Fluid bij aan de verbetering van de veiligheid op de werkplek en de gezondheidsbescherming.

Extra informatie

Type product

technische sprays

Inhoud

400 ml

Merk

Weicon

TDS

TDS_11253400_NL_W_44_T_-Fluid

MSDS

MSDS_112530_NL_W 44 T Fluid

Copyright © 2024 Festec Tade BV. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
usercartmagnifiercross